54863.jpg

Lucia-juhla 2016

17.11.2016 klo 15:22

Lucia 2016

Lucia-juhla pidettiin Kuopion kaupungintalon juhlasalissa sunnuntaina 11.12. ja Lucia-neidoksi kruunattiin Saara Ruotsalainen Kallaveden lukiosta.

Juhlan kuvagalleria löytyy Facebookista: 

Kuvat: JoKa Photography

Lucia-kulkue esiintyi maanantaina 12.12. Kuopion valtuuston kokouksessa ja lauantaina 17.12. Matkus Shopping Centerissä.

Tiistaina 13.12. Lucia-kulkue ja Pohjantien koulun kuoro vierailivat Pohjantien koululla, KYSn osastoilla sekä Puijonlaakson ja Suokadun toimintakeskuksissa.

Kiitos yhteistyökumpaneille osallistumisesta Lucia-perinteeseen.

Rauhallista joulunaikaa!

 


1. Ella Jauhiainen, Kuopion Lyseon lukio

Ella Jauhiainen

"Harrastan ratsastusta ja käsikellojen soittoa. Vapaa-ajalla muuten harrastan myös laulamista ja muuta musisointia. Lähdin ehdokkaaksi, koska viime vuoden Lucia-juhlasta jäi niin hyvä tunne ja Lucia-perinne ja muut Ruotsin perinteet ovat aina olleet mukana meidän perheessä. Olisi ihana tuoda valoa ja hyvää Suomen pimeään talveen."

 

2. Venla Ronkainen, Kuopion taidelukio LUMIT

Venla Ronkainen

"Harrastan kitaransoittoa ja laskettelua. Olen toiminut päälle vuoden isosena ja ollut vetämässä kerhoja. Odotan Lucia-kiertuetta ja varsinkin vierailua sairaalassa innolla, koska tiedän että sillä tuomme valoa monen ihmisen joulun odotukseen ihan pienellä teolla!"

 

3. Aura Koistinaho, Kuopion klassillinen lukio

Aura Koistinaho

"Rakastan esiintymistä. Olen klassisen baletin aktiiviharrastaja ja olen mm. tanssinut Suomen Kansallisbaletin erikoiskoulutuksessa neljän vuoden ajan. Jo 9-vuotiaana osallistuin showtanssin MM-kilpailuihin useiden tuhansien ihmisten edessä. Olen musikaalinen ja tanssin lisäksi olen tehnyt muutakin näyttämötaidetta kuten musikaalissa. Lucia-neitona saisin jakaa pirteyttäni, energisyyttäni ja positiivista elämän asennettani ympärilleni."

 

4. Miia Soininen, Kuopion klassillinen lukio

Miia Soininen

"Harrastan pianonsoittoa, laulamista ja toimin pelikerhon ohjaajana. Olen luonteeltani iloinen, valoisa ja reipas. Rakastan esiintymistä. Olin ala-asteella musiikkiluokalla ja kiersimme Lucia-neitojen kanssa sairaaloissa ja vanhainkodeissa. Rakastin sitä ja olen siitä lähtien halunnut itse olla Lucia-neito. Se on yksi unelmistani. Hain ehdolle Lucia-neidoksi, koska haluan tuoda laulullani ja aurinkoisella läsnäolollani muille iloa. On ihanaa nähdä kuinka pystyn piristämään esim. sairaaloissa muiden päivää."

 

5. Saara Ruotsalainen, Kallaveden lukio

Saara Ruotsalainen

"Harrastan salilla käyntiä ja pianonsoittoa. Joukkuevoimistelutaustaa löytyy 6 vuoden ajalta ja jatkan lajin parissa valmennuksen/ohjauksen myötä, johon olen käynyt koulutusta tämän syksyn ajan. Pianotunneilla kävin 8 vuoden ajan ja soitan yhä paljon vapaa-ajalla. Olen sosiaalinen ja pidän uusien ihmisten tapaamisesta. Odotan Lucia-kiertueissa eniten sairaaloissa käyntejä ja esiintymisiä, koska ihmisten ilahduttamisesta tulee itsellekin hyvä mieli."

 


Yhteistyössä mukana: