Nordplugg 2017

22.02.2017 klo 17:48
Lukiolaisten Nordplugg-kielikurssi Ruotsiin järjestetään 31.7.–8.8.2017.

Osallistutko ruotsin kirjoituksiin syksyllä?

Haluaisitko oppia puhumaan ja ymmärtämään ruotsia paremmin?

 

NORDPLUGG 2017

 

Lukiolaisten Nordplugg-kielikurssi Ruotsiin järjestetään 31.7.–8.8.2017 (sisältäen matkapäivät).

Kurssi on täysin ruotsinkielinen ja tarkoitettu 1. ja 2. vuoden opiskelijoille/ ruotsin yo-kokeisiin osallistuville. Kurssi pidetään Kuopion ystävyyskunnassa Jönköpingissä, jossa kurssipaikkana toimii Södra Vätterbygdens Folkhögskola Vätternin rannalla.

KURSSI

Kurssin vastuullinen järjestäjä on Kuopion Pohjola-Norden ry yhteistyössä Jönköpingin Norden-yhdistyksen kanssa. Varsinaisesta ruotsin kielen opetuksesta arkipäivänä (5 pvä) vastaa ruotsalainen opettaja. Oppituntien jälkeen on ohjattua vapaa-ajan ohjelmaa, kuten retkiä, tutustumiskäyntejä ja muuta toimintaa. Mukana matkalla on kuopiolainen matkanjohtaja.

Matkan kesto on kahdeksan päivää ja omakustannusosuus on max. 550 euroa. Hintaan sisältyvät matkat Kuopio-Jönköping-Kuopio (lennot ja juna/bussi), opetus, majoitus, ruokailut, vapaa-ajan ohjelma sekä retket. Majoitus kahden hengen huoneissa.

HAKU

Hakuaika on 1.3.- 24.3.2017. 

Hakuaika on päättynyt ja hakijat kutsutaan haastatteluun, jonka ajankohta ja paikka ilmoitetaan sähköpostitse hakulomakkeella annettuun osoitteeseen. Kurssimaksu maksetaan kahdessa osassa ennen matkaa.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja Pohjola-Norden ry:n puheenjohtajalta Sirpa Korhoselta sirpa.korhonen@hotmail.fi, sihteeriltä Minna Aallolta minna.aalto@opedu.kuopio.fi tai Jaakko Pulkkiselta jaakko.pulkkinen2@opedu.kuopio.fi.

 

P.S. Käy tutustumassa koulun sivuihin http://www.svf.fhsk.se/ ja tykkäämässä yhdistyksestämme FB:ssä!