Lucia-äänestys 2017

23.11.2017 klo 14:29
Äänestysaika on 29.11.-10.12.2017.

Äänestysaika on 29.11.-10.12.2017. Vain äänestysajan puiteissa annetut äänet lasketaan.

Äänestys on päättynyt!

Eniten ääniä saanut ehdokas kruunataan Kuopion kaupungintalolla 13.12. klo 18.00 alkavassa Lucia-juhlassa. Juhla on kaikille avoin. Tervetuloa!

Äänestyskuvat: Roope Kumpulainen


 1. Ronja Antikainen, Taidelukio Lumit

Harrastukset: nykytanssi, baletti, hiphop

"Haluan Lucia-neidoksi, koska tahdon olla valonlähteenä muille. Lucia kuuluu ruotsalaiseen perinteeseen ja lukion jälkeen haluan muuttaa Tukholmaan tanssiyliopistoon."

 

 

 

 

 

 

 


2. Viivi Kurppa, Kuopion klassillinen lukio

Harrastukset: Kuntosali ja mallikurssi

"Minulle olisi suuri kunnia olla Lucia-neito, varsinkin näin Suomi100 -vuonna. Haluan auttaa hyväntekeväisyyden kautta. Olen myös suhteellisen kokenut esiintymään yleisön edessä muutamien muotinäytösten kautta joissa olen ollut mallina."

 

 

 

 

 

 

 

 


3. Auli Korhonen, Kallaveden lukio

Harrastukset: ratsastus, leipominen, lenkkeily

"Olen sosiaalinen ja positiivinen nuori naisen alku. Olen ihmisläheinen ja rakastan tutustua uusiin ihmisiin. Minulla on myönteinen asenne elämään ja haluan jakaa sitä myös muille. Toisen auttaminen antaa minulle hyvää mieltä. Olen yläasteella ollut bändissä laulajana ja esiinnyimme myös erilaisissa tilaisuuksissa."

 

 

 

 

 


4. Marianne Merjovaara, Kuopion Lyseon lukio

Harrastukset: Soitan pianoa, laulan KNOT-nuorisokuorossa, käyn kuntosalilla, toimin Nuorisovaltuustossa (NuVa) ja olen Nuorisovaltuuston edustaja LAPE (Lasten ja perheiden palveluiden uudistaminen) -työryhmässä. Tykkään myös lukea kirjallisuutta.

"Olen ilonen, avoin ja sosiaalinen nuori ja haluan olla mukana hyväntekeväisyystyössä. Sydäntäni lähellä on ihmisten auttaminen ja en hyväksy minkäänlaista syrjintää minkään asian vuoksi. Pidän tärkeänä sitä, että jokainen voisi elää omana itsenään turvallisessa 100-vuotiaassa Suomessa. Näitä asioita haluaisin edustaa Luciana, kun tuon valoa ja iloa talven pimeyteen."

 

 

 


5. Anni Hiltunen, Kallaveden lukio

Harrastukset: Seurakunnan KNOT-kuoro, pianon soitto, isosena toimiminen

"Lucia-neitoperinne on kiehtonut minua pitkään, joten olisi kunnia olla Luciana, varsinkin kun juhlitaan 100-vuotiasta Suomea. Rakastan lalamista ja ideaa, että Lucia-neito tuo valoa synkkään talviaikaan."