Nordplugg 2018

20.03.2018 klo 17:06
Osallistutko ruotsin kirjoituksiin syksyllä 2018 tai keväällä 2019?
Haluaisitko oppia puhumaan ja ymmärtämään ruotsia paremmin?

Nordplugg-haku on päättynyt ja hakijoille on ilmoitettu henkilökohtaisesti päätöksistä.

 

Lukiolaisten Nordplugg-kielikurssi Ruotsiin järjestetään 30.7.–7.8.2018 (sisältäen matkapäivät).

Kurssi on täysin ruotsinkielinen ja tarkoitettu 1. ja 2. vuoden opiskelijoille. Kurssi pidetään Kuopion ystävyyskunnassa Jönköpingissä, jossa kurssipaikkana toimii Södra Vätterbygdens Folkhögskola Vätternin rannalla.

 

KURSSI

 

Kurssin vastuullinen järjestäjä on Kuopion Pohjola-Norden ry yhteistyössä Jönköpingin Norden-yhdistyksen kanssa. Varsinaisesta ruotsin kielen opetuksesta arkipäivinä (5 pvä) vastaa ruotsalainen opettaja. Oppituntien jälkeen on ohjattua vapaa-ajan ohjelmaa, kuten retkiä, tutustumiskäyntejä ja muuta toimintaa. Mukana matkalla on kaksi matkanjohtajaa yhdistyksestämme.

Matkan kesto on yhdeksän päivää ja omakustannusosuus on max. 550 euroa. Hintaan sisältyvät matkat Kuopio-Jönköping-Kuopio (lennot ja juna/bussi), opetus, majoitus, ruokailut, vapaa-ajan ohjelma sekä retket. Majoitus kahden hengen huoneissa. Kurssimaksu maksetaan kahdessa osassa ennen matkaa.

Hakijat haastatellaan taidelukio Lumitissa torstaina 12.4. klo 16.15 luokassa Y17.

 

LISÄTIETOJA

 

Lisätietoja Kuopion Pohjola-Norden ry:ltä kuopio@pohjola-norden.fi, yhdistyksen sihteeriltä Minna Aallolta minna.aalto@opedu.kuopio.fi tai Jaakko Pulkkiselta jaakko.pulkkinen2@opedu.kuopio.fi.

 

P.S. Käy tutustumassa koulun sivuihin http://www.svf.fhsk.se/ ja tykkäämässä yhdistyksestämme FB:ssä!

 

HAKU

 

Hakuaika on 21.3.- 6.4.2018. Hakulomake alla: