2019 Lucia-ehdokkaat

Kuopion Lucia-äänestys 2019

22.11.2019 klo 14:34
Äänestysaika 27.11.-8.12.2019

Äänestysohjeet ehdokasesittelyjen jälkeen. Äänestäneiden kesken arvotaan 50 € Matkus-lahjakortti. Äänestysaika 27.11.-8.12.2019

Eniten ääniä saanut ehdokas kruunataan juhlassa. Tervetuloa Lucia-juhlaan perjantaina 13.12. klo 17.00 Kuopion kaupungintalolle! Lucia-juhla on kaikille avoin ja maksuton.


Lucia-keräys toteutetaan tänä vuonna yhteistyössä Hope ry:n kanssa. Voit tuoda Lucia-juhlaan uuden lahjan tai lahjakortin ilahduttamaan HOPEn asiakasperheiden lapsien ja nuorten joulua.


Tervetuloa!


1. Iina Marttila 

Kuopion Klassillinen lukio

"Mielestäni Lucia-perinne on erityisen tärkeä silloin, kun elämä on jo muutenkin harmaata. Mielestäni musiikki on Lucia perinteen tärkein osa, sillä musiikki on monelle henkireiköä. Musiikki tuleekin minulle luonnostaan ja haluan levittää joulun sanomaa ja valoa sen avulla. Lucia voi kuitenkin tuoda valoa elämään monin tavoin ja haluaisin olla osana sitä, mikä se keino nyt sitten onkaan."


2. Selma Kekäläinen

Taidelukio Lumit, ilmaisutaitolinja

"Olen luonteeltani eloisa, rohkea ja empaattinen. Esittävät taiteet ovat minulle tärkeä osa elämää. Laulan, tanssin ja näyttelen. Elämässä minulla on aina mukana positiivinen asenne. Huumori on minulle ominaista, ja luon sen avulla ympärilleni iloa. Hyväntekeväisyys, ja toisten auttaminen on minulle tärkeää. Sen takia olen aina pitänyt Lucia-neito perinteestä."


3. Kaarna Kontulainen

Kuopion Lyseon lukio

"Lucia-perinteen sanoma toisten auttamisesta, myötätunnosta ja rohkeudesta toimia oikein on mielestäni erittäin kaunis ja tärkeä. Olisi hienoa saada edustaa näitä arvoja Kuopion Luciana, vaikka niiden toteuttaminen ei omassa elämässä aina niin helppoa olekaan."


4. Marianne Lyytinen

Taidelukio Lumit

"Minun tavoitteeni on tuoda iloa ja valoa synkkiin hetkiin. Haluaisin tehdä hyväntekeväisyyttä auttamalla kodittomia ja tarjota tukea ihmisille, jotka ovat huonossa elämäntilanteessa."


5. Vilja Hyttinen

Kallaveden lukio

"Minua kuvaillaan usein iloiseksi, reippaaksi ja sosiaaliseksi tyypiksi, joka haluaa kaikille hyvää. Jaksaminen ei ole aina näin lukiolaisenakaan itsestäänselvyys ja tiedän monen kokevan samoin. Luciana haluaisinkin rohkaista kaikkia pyytämään apua tarvittaessa sekä olemaan myös aidosti kiinnostunut toisista. Näin voimme kaikki olla valon tuojina toisillemme."

 

 


Kenet haluat kruunattavan Kuopion vuoden 2019 Lucia-neidoksi?

Soita ja äänestä suosikkiasi numerossa

0600 550 747

Puhelun hinta 1,92 € + pvm (sis. alv. 24 %)

 


Yhteistyössä mukana: