Nordplugg 2023

01.04.2023 klo 18:32
Osallistutko ruotsin kirjoituksiin syksyllä 2023 tai keväällä 2024 tai haluaisitko oppia puhumaan ja ymmärtämään ruotsia paremmin?

Lukiolaisten Nordplugg-kielikurssi Ruotsiin järjestetään 31.7.–8.8.2023 (sisältäen matkapäivät).

Kurssi on täysin ruotsinkielinen ja tarkoitettu ensisijaisesti 1. ja 2. vuositason opiskelijoille. Kurssi pidetään Kuopion ystävyyskunnassa Jönköpingissä, jossa kurssipaikkana toimii Södra Vätterbygdens Folkhögskola Vätternin rannalla.

KURSSI

Kurssin vastuullinen järjestäjä on Kuopion Pohjola-Norden ry yhteistyössä Jönköpingin Norden-yhdistyksen kanssa. Varsinaisesta ruotsin kielen opetuksesta arkipäivinä (5 pvä) vastaa ruotsalaiset opettajat. Oppituntien jälkeen on ohjattua vapaa-ajan ohjelmaa, kuten retkiä, tutustumiskäyntejä ja muuta toimintaa. Mukana on matkanjohtaja yhdistyksestämme.

Matkan kesto on yhdeksän päivää ja omakustannusosuus on max. 550 euroa. Hintaan sisältyvät matkat Kuopio-Jönköping-Kuopio (lennot ja juna/bussi), opetus, majoitus, ruokailut, vapaa-ajan ohjelma sekä retket. Majoitus kahden hengen huoneissa. Kurssimaksu maksetaan kahdessa osassa ennen matkaa.

Hakijat haastatellaan Lyseon lukiolla maanantaina 24.4. klo 17.00. Hakijat kutsutaan haastatteluun sähköpostitse.

 

LISÄTIETOJA
Lisätietoja Kuopion Pohjola-Norden ry:ltä kuopio(at)pohjola-norden.fi, yhdistyksen sihteeriltä Minna Aallolta minna.aalto(at)opedu.kuopio.fi tai puheenjohtaja Sirpa Korhonen sirpa.korhonen@hotmail.fi.

 

P.S. Käy tutustumassa koulun sivuihin http://www.svf.fhsk.se/ ja tykkäämässä yhdistyksestämme FB:ssä!

 

HAKU

Hakuaika on 1.4.- 14.4.2023. Hakulomake alla: