Lucia-äänestys 2018

27.11.2018 klo 15:06

Lucia-äänestys on päättynyt.

Tervetuloa Lucia-juhlaan torstaina 13.12. klo 17.00 Kuopion kaupungintalolle!

Eniten ääniä saanut ehdokas kruunataan juhlassa. Lucia-juhla on kaikille avoin ja maksuton.

Tervetuloa!

 


 

1. Ella Lyytikäinen


”Ajatus siitä, että Lucia tuo valoa pimeyteen kuulostaa mukavalle ja sopii hyvin Suomen pimeään talveen. Hyväntekeväisyys on tärkeä osa, myös kiertäminen erilaisten ihmisten luona on kiinnostavaa. Minua kysyttiin tähän ja tajusin että olisi todella kiva mahdollisuus ja kokemus.”

 


 

2. Lilja Ikäheimo


”Valo voittaa pimeän.”

 


 

3. Heidi Hyttinen


”Lucia-neito perinne on hyvä tapa ilahduttaa kaikenikäisiä ihmisiä vuoden pimeimpänä aikana. Tykkään olla mukana hyväntekeväisyystyössä, koska siinä tulee itsellekin hyvä mieli. Olen sosiaalinen ja tutustun helposti uusiin ihmisiin. Musiikki ja esiintyminen on minulle luontevaa ja mieluisaa. ”

 


 

4. Siiri Kurppa


”Olen iloinen ja sosiaalinen nuori. Positiivinen elämänasenne on minulle ominainen, sillä positiivisella asenteella pystyn piristämään muidenkin mieltä. Minulle on tärkeää ihmisten auttaminen, koska siitä tulee itsellekkin hyvä mieli. En hyväksy syrjimistä tai kiusaamista missään muodossa. Odotan innolla muun muassa sairaaloissa vierailuja, sillä saamme tuoda heille hyvää mieltä.”

 

 


 

5. Tiia Weckström


”Pidän esiintymisestä ja laulamista, sekä ilon tuomisesta ihmisille. Olen elämänmyönteinen, sosiaalinen ja eloisa persoona. Minulla löytyy esiintymiskokemusta laulukilpailuista, muotinäytöksistä, ammattivalokuvaajien kanssa työskentelystä ja viime kesänä järjestetystä Suonenjoen Mansikkakarnevaalien Mansikkatyttö-kilpailusta. Laulamista olen harrastanut pienestä pitäen ja osallistunut muutamaan laulukilpailuun.”

 

 


Yhteistyössä mukana: