Nordplugg 2019

15.03.2019 klo 09:32

Lukiolaisten Nordplugg-kielikurssi Ruotsiin järjestetään 29.7.–6.8.2019 (sisältäen matkapäivät).

Kurssi on täysin ruotsinkielinen ja tarkoitettu ensisijaisesti 1. ja 2. vuositason opiskelijoille. Kurssi pidetään Kuopion ystävyyskunnassa Jönköpingissä, jossa kurssipaikkana toimii Södra Vätterbygdens Folkhögskola Vätternin rannalla.

 

KURSSI

Kurssin vastuullinen järjestäjä on Kuopion Pohjola-Norden ry yhteistyössä Jönköpingin Norden-yhdistyksen kanssa. Varsinaisesta ruotsin kielen opetuksesta arkipäivinä (5 pvä) vastaa ruotsalainen opettaja. Oppituntien jälkeen on ohjattua vapaa-ajan ohjelmaa, kuten retkiä, tutustumiskäyntejä ja muuta toimintaa. Mukana on matkanjohtaja yhdistyksestämme.

Matkan kesto on yhdeksän päivää ja omakustannusosuus on max. 550 euroa. Hintaan sisältyvät matkat Kuopio-Jönköping-Kuopio (lennot ja juna/bussi), opetus, majoitus, ruokailut, vapaa-ajan ohjelma sekä retket. Majoitus kahden hengen huoneissa. Kurssimaksu maksetaan kahdessa osassa ennen matkaa.

Hakijat haastatellaan Lyseon lukiolla viikolla 16. Tarkempi ajankohta ja luokka ilmoitetaan myöhemmin hakemuksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

LISÄTIETOJA

Lisätietoja Kuopion Pohjola-Norden ry:ltä kuopio(at)pohjola-norden.fi, yhdistyksen sihteeriltä Minna Aallolta minna.aalto(at)opedu.kuopio.fi tai Jaakko Pulkkiselta jaakko.pulkkinen2(at)opedu.kuopio.fi.

 

P.S. Käy tutustumassa koulun sivuihin http://www.svf.fhsk.se/ ja tykkäämässä yhdistyksestämme FB:ssä!

 

HAKU

 

Hakuaika on 18.3.- 12.4.2018. Hakulomake alla: